Berends Betonstaal Montage is een jong en dynamisch bedrijf.

Na 25 jaar gewerkt te hebben voor een groot vlechtersbedrijf in het zuid-oosten van het land en alle facetten van het betonstaalvlechten gezien te hebben zijn wij vanaf 1 mei 2017 als zelfstandig vlechtersbedrijf gestart.

Wij streven naar kwaliteit en service met onze ruime gespecialiseerde kennis en wij denken mee bij het vinden van oplossingen die de efficiƫntie kunnen vergroten.

Berends Betonstaal Montage staat bekend om zijn hoge service en afwerkingsgraad, waarmee voldaan wordt aan de verwachtingen en eisen van onze klanten.

Met ons plan van aanpak zijn wij een toegevoegde waarde voor zowel aannemers als particulier opdrachtgevers.

 

Berends Betonstaal Montage streeft kwaliteit en veiligheid na. Onze producten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Komo en Kiwa. Bij Berends Betonstaal Montage staat service hoog in het vaandel. hetgeen zich kenmerkt in een klantgerichte aanpak, gespecialiseerde kennis, creativiteit in het vinden van oplossingen en hoge mate van efficiĆ«ntie.

Door onze samenwerking met uitstekende buigcentrales kunnen wij korte levertijden en flexibiliteit garanderen.

Wij coordineren de planning, leveren de kniplijsten, productie van geknipt en gebogen betonstaal zowel geprefabricerde betonstaal producten als ook het transport.  Hierbij zijn altijd korte lijnen naar de opdrachtgevers zodat het bouwtraject vloeiend verloopt en het belang van de klant nimmer uit het oog wordt verloren.

 

De montage van onze producten wordt door vakkundig personeel uitgevoerd.